Terugstuurbeleid

 

We hebben een 30-dagen terugstuurbeleid, wat betekent dat u binnen de 14 dagen na verzending van uw artikel een terugstuuraanvraag kunt indienen. Om in aanmerking te komen voor een terugstuurzending moet je artikel in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met labels, en verzegeld in de originele verpakking. Je hebt ook de kwitantie of het aankoopbewijs nodig. Om een terugstuurzending te starten, kun je contact met ons opnemen via sales@seefy.be. Als je terugstuurzending wordt geaccepteerd, sturen we je een terugstuurzendingslabel en instructies over hoe en waar je het pakketje naartoe moet sturen. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een terugstuuraanvraag te doen, worden niet geaccepteerd.

Schade en problemen

Controleer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons, sales@seefy.be, op als het artikel mankementen vertoond of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we dit probleem kunnen beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen / niet-terugstuurbare produkten

Het retourneren van onze artikelen kan onder stricte voorwaarden. Alle artikelen dienen onbeschadigd, niet beschreven en in de originele verpakking (het cellofaan of de verzegeling/seal mag dus niet geopend zijnde originele verpakking te worden bijgevoegd. Neem contact op als u vragen of zorgen heeft over uw respectievelijke item. Helaas kunnen we geen onaangekondigde retourzendingen accepteren.